İhtisas Sahamızda İki TÜBİTAK 2237- A Başarısı

Ormancılık ve Tabiat Turizmi sahasında ihtisaslaşan üniversitemizden 2 akademisyenimizin projesi “TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği” programı kapsamında desteklenmeye layık görüldü.

Üniversitemiz Orman Fakültesi Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özkan Evcin’in yürütücülüğünde “Orman Okulu Eğitiminde Araziyi Tanıma ve Hayatta Kalma Teknikleri Kursu” adlı proje, Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alperen Kaymakcı’nın yürütücüsü olduğu “Akademik Bilginin Katma Değere Dönüşümünü Sağlayacak İhtisas Odaklı Projelerin Niteliğinin Artırılması” isimli projesi, TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı 2022 yılı 3. Dönem kapsamında destek almaya hak kazandı.

Projeler kapsamında çeşitli eğitimler ve atölye çalışmaları yapılacaktır.

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Projelerle ilgili detaylı bilgiye internet adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Orman Okulu Eğitiminde Araziyi Tanıma ve Hayatta Kalma Teknikleri Kursu: dogaproje.org/arazikamp/
Akademik Bilginin Katma Değere Dönüşümünü Sağlayacak İhtisas Odaklı Projelerin Niteliğinin Artırılması: ihtisas.kastamonu.edu.tr/