İhtisas Odaklı Girişimcilik ve Kuluçka Programı 2022/2 Başladı

Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğünün desteğiyle hayata geçirilen İhtisas Odaklı Girişimcilik Ekosisteminin Oluşturulması Projesi Girişim Vadisi Kuluçka Programı’nın 2. aşamasının açılış dersi 17 Ekim Pazartesi günü Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Girişim Vadisi Kuluçka Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Berkan Güngör ve Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erol Tekin tarafından gerçekleştirildi.

Programın açılışını yapan Güngör, öğrencilere İhtisaslaşma, Teknoloji Transfer Ofisleri ve Kuluçka Merkezleri hakkında bilgilendirmeler yaptı. Tekin ise Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Teknokentler hakkında bilgilendirmeler yaparak bu kurumların işleyişlerinden bahsetti. Soru-cevap kısmının ardından programın açılış dersi sonlandırılmış oldu.