Hanönü Belediyesi ve Hanönü Kadın Girişimciler Derneği İle İstişare Toplantısı Düzenlendi

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş., Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü, Hanönü Belediyesi, Hanönü Kadın Girişimciler Derneği ve Taşköprü Yerel Eylem Grubu ile üniversitemizde bir araya geldi. Toplantıda Hanönü Kadın Girişimciler Derneği’nin kurumsal kimliğinin artırılması, Hanönü yöresel ürünlerinin üretimi ve pazarlanması ve hediyelik eşya tasarımlarında neler yapılabileceği ve üniversitenin destek vereceği konular görüşüldü.

Toplantıya Hanönü Belediye Başkanı Serkan UÇAR, Hanönü Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Birgül YILMAZ ve Başkan Yardımcısı Zeynep UÇAR, Taşköprü Yerel Eylem Grubu Müdürü Selçuk Oğuz, yönetim kurulu üyeleri Dilek ÖZDEMİR ve Kübra KÖŞGEROĞLU, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Elif TARLAKAZAN ve Arş. Gör. Cihan CANBOLAT, Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erol TEKİN, K.Ü. T.T.O. AŞ’den Eğitim, Tanıtım, Farkındalık Hizmetleri koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Arife KÜÇÜK, Proje Destek Ofisi koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet TABANLIOĞLU, Fikri Sınai Mülkiyet Hakları koordinatörü, Ormancılık ve Tabiat Turizmi Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Mehmet Fırat OLGUN ve Öğr. Gör. Berkan GÜNGÖR katıldılar.