Gümüşhane Üniversitesi ve Bingöl Üniversitesi Rektörlerinden Rektörümüze Ziyaret

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak 4 Aralık 2022 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret etti.

Bingöl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Yasin Erdoğan ve Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferkan Sipahi’nin de eşlik etiği ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Kasım Yenigün, Prof. Dr. Ömer Küçük ile Prof. Dr. Mehmet Atalan’da hazır bulundu.

Gündeme dair değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, Üniversitemiz ile Bingöl Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi arasında yapılabilecek iş birlikleri ve çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Nazik ziyaretlerinden ötürü Rektörümüz, Rektör Zeybek’e ve Rektör Çapak’a teşekkürlerini etti.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Rektör Zeybek ve Rektör Çapak, gösterdikleri misafirperverlik ve ilgiden dolayı Rektörümüze teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından son buldu.