Dr.Öğr.Üyesi Özkan Evcin İki Adet TÜBİTAK Projesinde Eğitmen Olarak Görev Aldı

Orman Fakültemiz Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Özkan EVCİN, 11-17 Ekim 2021 tarihleri arasında TÜBİTAK tarafından desteklenen Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin düzenlediği TÜBİTAK, BİDEB 2237-A “Fen ve Doğa Bilimleri Alanında Araziyi Tanıma ve Hayatta Kalma Teknikleri Kursu” ve 21-27 Ekim 2021 tarihleri arasında TÜBİTAK tarafından desteklenen Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin düzenlediği TÜBİTAK, BİDEB 2237-A “Göç Araştırmalarında Güncel Yöntemler: Kuş Halkalama, Geolocator Cihazı ve Sayım Teknikleri Kursu” adlı eğitimlerde “Memeliler” ve “Arazi Verilerini Analiz ve Değerlendirme”, “Kuş popülasyon büyüklüğü ve yoğunluklarının hesaplanma yöntemleri” ve “Kuş Sayımlarında Elde Edilen Verilerin Modellenmesi“ adlı dersleri vermiş, arazi kamp teknikleri ve halkalama uygulamalarında “Eğitmen” olarak aktif görev almıştır.