Dijital Turizm Rehberi Moni Guide Lansmanı

Turizm Fakültesi İstiklal Yolu Konferans Salonunda İhtisas Projesi kapsamında tamamlanan Kastamonu Dijital Rehberi Moni Guide lansman toplantısı gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıya Vali Yardımcımız Sayın Ahmet AKDAĞ, Araç Kaymakamı Sayın Emin Cevat TUTAR, Azdavay Belediye Başkanı Sayın Osman Nuri CİVELEK, Şenpazar Belediye Başkanı Sayın Cem ÇINAR, Taşköprü Belediye Başkanı Sayın Abdullah ÇATAL, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Fahrettin ŞENOĞLU, İl Özel İdare Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Tuncay SÖNMEZIŞIK ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sayın Erol YILDIR iştirak ettiler. Toplantının açılış konuşmasını yapan Dekanımız Prof.Dr Alptekin SÖKMEN Fakülte faaliyetleri, devam eden projeler ve 2023 planlarını açıkladı. Sonrasında kürsüye gelen Vali Yardımcısı Sayın Ahmet AKDAĞ, tamamlanan Dijital uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sonrasında ise projenin yürütücüsü Doç.Dr. Canan TANRISEVER Dijital uygulamayı katılımcılara detaylı olarak görseller eşliğinde anlattı. Lansmana katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, uygulamanın Kastamonu Turizmine hayırlı olmasını diliyoruz.