Gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak için Milli Ağaçlandırma Günü’nde 81 ilde 2023 noktada, 11 Kasım saat 11.11’de hayata geçirilen “11 Milyon Ağaç, Bugün Fidan Yarın Nefes” projesi kapsamında 4000 fidan, Üniversitemiz Kuzeykent Kampüsü’ne dikildi.

Üniversitemizde yapılan açılış törenine;  Vali Yaşar Karadeniz, AK Parti Milletvekili Metin Çelik, Garnizon Komutanı Personel Albay Gamze Aydoğdu, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, kurum, kuruluş amirleri, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen fidan dikim etkinliğe üniversitemiz akademik ve idari personelin ve öğrencilerin katılımıyla Üniversitemiz Kuzeykent Yerleşkesinde 4000 fidan toprakla buluşturulmuştur.