Cide’de IPARD ve LEADER Ruhunu Benimsetmek Amaçlı Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Cide Yerel Eylem Grubu Derneği’nin 2021 yılı bütçesinden finanse edilen, Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. ve Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen, YEG üyelerini ve çalışanlarını IPARD ile ilgili eğitmek-destekler, koşullar (geniş çaplı eğitim) YEG faaliyetleri kapsamında yapılacak olan çalışmalar ile ilgili IPARD ve LEADER ruhunu YEG üyelerine benimsetmek amacı ile düzenlenen eğitim ve bilgilendirme toplantısı tamamlandı.

Eğitim toplantısı, Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erol Tekin’in sunumlarıyla 18-19 Aralık 2021 Cuma günü Cide İlçesi’nde gerçekleştirilirdi.