Cide Yerel Eylem Grubu’ndan Üniversitemize Ziyaret

Cide ilçesinde faaliyet göstermekte olan Cide Yerel Eylem Grubu Derneği (YEG), 17 Kasım 2021 tarihinde Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ile Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş.’yi ziyaret etiler. Ziyarette 2022 yılı içerisinde Cide YEG’e ve paydaşlarına dair eğitim, tanıtım, farkındalık hizmetleri ve projelendirme konularında verilebilecek destekler görüşüldü.

Cide Yerel Eylem Grubu’ndan Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kaptan, Müdür Atakan Akman ve Yerel Kalkınma Stratejisi Uzmanı Ömer Çelik’in gerçekleştirdiği ziyarette üniversitemizden de Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erol Tekin, İnovatif Teknolojiler Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Tuba Külçe, Proje Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet Tabanlıoğlu, Patent Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Berkan Güngör yer aldılar.