45.Turizm Haftası Etkinliklerimiz Tamamlandı

45.Turizm Haftası Etkinlik Programı kapsamında birbirinden farklı uzmanlar ağırlandı. 14-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen bir haftalık programda farklı alanlardaki akademisyen, STK temsilcisi ve şefler konuk alındı. Panelde, alan uzmanları deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak kariyer planları için önerilerde bulundular. Ayrıca panellerde British Museum Sanal Turu ve Efsanelerle Kastamonu Dijital Turu gerçekleştirildi. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin SÖKMEN moderatörlüğünde başlayan paneller, Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU, Doç. Dr. Canan TANRISEVER ve Doç. Dr. Burhan SEVİM moderatörlüğünde farklı oturumlarla devam etti. Panelde, ‘Pandemi Süreci ve Gastronomi Turizmi’, ‘Pandemi Sonrası Turizmde Dijital Dönüşüm’ ve ‘Pandemi Sürecinde Tabiat Turizmi’ temalı oturumlar gerçekleşmiştir.

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı ilk gün, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziver Kaplan da sunumlarını gerçekleştirdi. Yine ilk gün Rektör Yardımcımız ve Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörümüz Prof. Dr. Ömer Küçük, ihtisaslaşma kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi.